booking

rezervări

Booking artiști și muzicanți în Moldova

Un eveniment grandios și de neuitat nu se poate petrece fără artiști emeriți. Întrebarea este pe cine să invitați la evenimentul Dumneavoastră, cum să ajungeți la acele persoane și cum să primiți un preț rezonabil. La toate aceste întrebări vă poate răspunde un manager din departamentul de booking al companiei noastre. 

Echipa Bis Concert activează în industria media din Moldova peste 20 de ani, iar jumătate din aceștea au fost îndreptați spre piața internațională. La moment avem în portofoliul nostru de booking peste o sută de artiști din Moldova, România, Ucraina, Rusia, Franța, Germania și Statele Unite. În tot acest timp am acumulat o experiență enormă de organizare de evenimente, impresariat artistic și negocieri cu agențiile care reprezintă cei mai populari muzicanți mondiali. Toate acestea vă stau la dispoziție pentru evenimentul Dumneavoastră.

Fie că planificați un concert, o lansare de produs, eveniment monden sau orice alt fel de petrecere și vă doriți în invitați un star de talie națională sau internațională – contactați-ne. Vă vom oferi toate detaliile de care aveți nevoie și vă vom ajuta să vă îndepliniți această dorință.

 

Istorii de success​
Portofoliu

Istorii de success​

All articles loaded
No more articles to load

Abonează-te

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram

© BisConcert 2018