Organizăm festivaluri de amploare

Grandioase, unicale, feierice și de neuitat. Festivalurile în Moldova sunt evenimentele cu cea mai mare energie. Anume din acest motiv sunt preferatele noastre proiecte. Desigur este important de menționat că și provocarea organizatorică a acestora este o cauză tentantă pentru toată echipa Bis Concert, deoarece atunci când finalizezi cu succes un eveniment cu durată de 10, 24 sau chiar 48 de ore… la care au fost mii sau chiar zeci de mii de oaspeți… te crezi în stare să faci orice.

Scopul fiecărui festival este să creeze experiențe fără precedent și care vor rămâne în memorie. E mai mult decât un concert sau Open Air… festivalul e super complex. Pe lângă muzică, show program și dans, organizăm zone alimentare, zone distractive, spații amenajate pentru copii, zone menajere și multe altele. Le reușim pe toate, păstrând nivelul înalt de calitate datorită echipei – elementul care este mândria principală a compeniei.

Câteva din festivalele la care am lucrat în Moldova sunt Summer Fest și Rugo Carneval. Desigur, nu în calitate de festival, dar cu o amploare similară, în această listă pot fi incluse și expozițiile noastre – ambele fără precedent în Moldova: Invențiile lui Davinci și Innovatic Fest Roboshow.

Istorii de success

Festival
26 și 27 august 2023
Grădina Botanică
Festival
27 și 28 august 2022
Grădina Botanică
Festival
27 august 2021
Grădina Botanică

Не стесняйтесь связаться с нами – мы готовы выслушать каждую вашу мысль и идею, обсудить все детали и превратить ваше мероприятие в незабываемый опыт!

Contacte

Oficii în alte țări

România: +40 748 700 300

SUA: +1 786 213 1399