Cele mai tari concerte în Chișinău

Un concert bine organizat înseamnă în primul rând comfort maximal pentru toți oaspeții. Cu acest gând pornim fiecare planificare și ne străduim să-l ținem în minte pe tot parcursul pregătirilor, pâna la finele evenimentului. Anume impresiile publicului sunt criteriul după care analizăm succesul unui eveniment.

De la Bon Jovi și Modern Talking la Patricia Kaas și Lara Fabian, Dan Balan și 3 Sud Est la Carla’s Dreams și Delia, de la Stas Mihailov și Grigory Leps la Elka și Elena Vaenga. Leningrad, MumiyTroll, Seal, David Guetta, Armin van Buuren, Andrew Rayel, sunt doar unii dintre cei pe care i-am avut invitați la concertele noastre. Și ne mândim că toate aceste evenimente au fost prețuite de publicul nostru.

Când organizăm concerte în Moldova, în mare parte sunt din propria noastră inițiativă. Analizăm tendințele publicului, facem chestionare așa ca spre final să știm sigur care anume artist este mai popular și pe cine anume oamenii vor să-l vadă în primul rând. Desigur trecem tot prin prisma cheltuielilor, așa ca să creăm un preț la bilete maxim de comod oaspeților. Însă sunt cazuri când suntem solicitați de cineva din sectorul privat, ca organizatori. Astfel, dacă vă doriți să organizați un concert de amploare și aveți nevoie de suport în planificare, echipament, personal, etc – toată experiența și resursele noastre vă sunt la dispoziție.

Istorii de success

Concert
14 decembrie 2023
Palatul Național ”Nicolae Sulac”
Concert
23 octombrie 2023
Palatul Național ”Nicolae Sulac”
Concert
28 septembrie 2023
Palatul Național ”Nicolae Sulac”

Не стесняйтесь связаться с нами – мы готовы выслушать каждую вашу мысль и идею, обсудить все детали и превратить ваше мероприятие в незабываемый опыт!

Contacte

Oficii în alte țări

România: +40 748 700 300

SUA: +1 786 213 1399