Booking artiști și muzicanți în Moldova

Un eveniment grandios și de neuitat nu se poate petrece fără artiști emeriți. Întrebarea este pe cine să invitați la evenimentul Dumneavoastră, cum să ajungeți la acele persoane și cum să primiți un preț rezonabil. La toate aceste întrebări vă poate răspunde un manager din departamentul de booking al companiei noastre.

Echipa Bis Concert activează în industria media din Moldova peste 20 de ani, iar jumătate din aceștea au fost îndreptați spre piața internațională. La moment avem în portofoliul nostru de booking peste o sută de artiști din Moldova, România, Ucraina, Rusia, Franța, Germania și Statele Unite. În tot acest timp am acumulat o experiență enormă de organizare de evenimente, impresariat artistic și negocieri cu agențiile care reprezintă cei mai populari muzicanți mondiali. Toate acestea vă stau la dispoziție pentru evenimentul Dumneavoastră.

Istorii de success

Sparkling Party
14 august 2021
Cramele CRICOVA
Sparkling Party
6 august 2021
Cramele CRICOVA
Sparkling Party
23 iulie 2021
Cramele CRICOVA

Не стесняйтесь связаться с нами – мы готовы выслушать каждую вашу мысль и идею, обсудить все детали и превратить ваше мероприятие в незабываемый опыт!

Contacte

Oficii în alte țări

România: +40 748 700 300

SUA: +1 786 213 1399