corporativ

Corporative

Evenimente corporative de marcă premium

Spre fericire, în Moldova există o multitudine de companii cu un număr de angajați atât de mare, încât evenimentele lor corporative pot fi organizate doar cu suportul profesioniștilor din domeniu. Iar în ultimii ani observăm tendința și companiilor mici să apeleze la serviciile noastre deoarece înțeleg că finalitatea unui eveniment în care sunt implicați specialiști este cu mult mai mare, iar bugetul practic nu diferă sau în unele cazuri poate fi chiar mai mic.

Fiind în domeniul organizării evenimentelor mai bine de 20 de ani, am avut onoarea să creăm sau mai bine zis, să participăm la crearea celor mai mari petreceri corporative din țară. În portofoliul nostru se numără sute de evenimente de acest tip și toată această experiență vă este la dispoziție, pentru al vostru, eveniment de neuitat.

Echipa Bis Concert vă vine în ajutor la toate etapele organizatorice, începând de la planificare până la raportare. Datorită rețelei mari de parteneri pe care o avem, vă putem oferi servicii de catering, săli, transport, servicii de amenajare și altele, iar parcul nostru tehnic de echipament va acoperi cu certitudine toate necesitățile tehnice ale evenimentului. 

Contactați-ne acum – discutăm cu drag ideea Dumneavoastră.

Istorii de suucess
portofoliu

Istorii de suucess

All articles loaded
No more articles to load

Abonează-te

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram

© BisConcert 2018