concert

Concert

Cele mai tari Concerte în Chișinău

Un concert bine organizat înseamnă în primul rând comfort maximal pentru toți oaspeții. Cu acest gând pornim fiecare planificare și ne străduim să-l ținem în minte pe tot parcursul pregătirilor, pâna la finele evenimentului. Anume impresiile publicului sunt criteriul după care analizăm succesul unui eveniment.

De la Bon Jovi și Modern Talking la Patricia Kaas și Lara Fabian, Dan Balan și 3 Sud Est la Carla’s Dreams și Delia, de la Stas Mihailov și Grigory Leps la Elka și Elena Vaenga. Leningrad, MumiyTroll, Seal, David Guetta, Armin van Buuren, Andrew Rayel, sunt doar unii dintre cei pe care i-am avut invitați la concertele noastre. Și ne mândim că toate aceste evenimente au fost prețuite de publicul nostru.

Când organizăm concerte în Moldova, în mare parte sunt din propria noastră inițiativă. Analizăm tendințele publicului, facem chestionare așa ca spre final să știm sigur care anume artist este mai popular și pe cine anume oamenii vor să-l vadă în primul rând. Desigur trecem tot prin prisma cheltuielilor, așa ca să creăm un preț la bilete maxim de comod oaspeților. Însă sunt cazuri când suntem solicitați de cineva din sectorul privat, ca organizatori. Astfel, dacă vă doriți să organizați un concert de amploare și aveți nevoie de suport în planificare, echipament, personal, etc – toată experiența și resursele noastre vă sunt la dispoziție.

Nu ezitați să ne contactați.

Istorii de success​
Portofoliu

Istorii de success

All articles loaded
No more articles to load

Abonează-te

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram

© BisConcert 2018