Cine suntem și ce facem
DESPRE NOI

Cine suntem și ce facem

Despre noi

Compania Bis Concert se ocupă de organizarea complexă a evenimentelor de diferită amploare. Compania a fost fondată în 1999 în Republica Moldova.  Bis-Concert urmează cele mai înalte criterii în organizarea diverselor manifestații: concerte, festivaluri, petreceri corporative, evenimente mondene și altele.

Pe parcursul întregei noastre activități, ne-am afirmat ca profesioniști pentru sute de clienți. Doar în anul 2018 am lucrat pentru 256 de evenimente. În tot acest timp am stabilit contacte strânse nu numai cu star-urile locale ale shaw-biz-ului, dar și cu mai multe star-uri străine. Drept dovadă servesc multiplele concerte, pe care le-am petrecut cu sala plină.

Compania noastră dispune de cea mai mare bază tehnică pentru evenimente din Moldova.  În afară de lucrările de organizare, ne ocupăm de asemenea și cu asigurarea tehnică a manifestațiilor.  Dispunem de o flotă considerabilă de echipament, necesar în desfășurarea petrecerilor, concertelor, festivalurilor etc.  Renovând permanent echipamentul, mergem în pas cu timpul și dispunem de tehnică de ultimă oră pentru sunet, lumină, video și scenă, care corespunde cerințelor mondiale.

În echipamentul pentru evenimente se apreciază calitatea. Din acest motiv lucrăm doar cu brand-uri recunoscute la nivel mondial, fiind unicul partener acreditat în Moldova al companiei L-Acoustic Rental Network – o rețea globală de profesioniști în domeniul tehnicii muzicale în care intră 650 de parteneri din toată lumea.

Pentru detalii, referințe sau cereri de parteneriat, nu ezitați să ne contactați!

În noi au încredere
Parteneri și clienți

În noi au încredere

Abonează-te

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram

© BisConcert 2018