STAS MIHAILOV - Concert 2020
CONCERT

STAS MIHAILOV - Concert 2020

Concert | 6 Martie | 19:00 | Palatul Național ”Nicolae Sulac”

Concert
6 Martie
19:00
Palatul Național ”Nicolae Sulac”

Stas Mihailov - Concert 2020

Pentru Ziua Internațională a Femeii, BISCONCERT îl prezintă îndrăgitul – Stas Mikhailov cu noul program „Totul pentru tine”, în cadrul turneului aniversar.

În 2019, Stas Mikhailov și-a sărbătorit cinzecea aniversare. Cu această ocazie, el va prezenta fanilor săi un nou program numit „Totul pentru tine”, în care repertoriul său va apărea în toată varietatea sa – de la romanțe lirice sofisticate la compoziții energice de dans. Carisma lui Stas Mikhailov captivează imediat publicul, deoarece la fiecare concert el nu doar interpretează cântece unul după altul, dar și răspunde în mod viu la dispoziția sălii, comunicând cu cei prezenți. Prin urmare, spectacolele sale dau întotdeauna experiențe vii care rămân în memorie mult timp.

Noul său program „Totul pentru tine” spune povești pe care toată lumea le înțelege – despre gânduri, evenimente și experiențe pe care le întâlnește o persoană pe o cale de viață. Concertul pătruns de atmosfera vacanței vă va oferi emoții pozitive și o dispoziție strălucitoare!

Bilete

Puteți procura bilete în casa Teatrului de Operă și Balet sau online.

Prețul variaiză de la 600 la 2400 lei, în dependență de amplasarea în sală.

Abonează-te

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram

© BisConcert 2018