Lara Fabian - Concert la Chișinău
Concert

Lara Fabian - Concert la Chișinău 2021

Concert | 2021 | Palatul Național

Concert
2021
Palatul Național

Lara Fabian - Concert la Chișinău

Informații despre amânarea evenimentului: https://www.facebook.com/events/2438236899616863

Un concert de excepție

Dragi prieteni!
•Spre marele nostru regret, din cauza pandemiei și a situației din întreaga lume, suntem obligați să amânăm mult așteptatul concert al Larei Fabian până în 2021.
❗️Toate biletele cumparate anul acesta la concert, vor fi valabile si anul viitor!
❗️Nu vor fi necesare plăți suplimentare, chiar dacă prețul biletului va crește.
Vă mulțumim pentru ințelegere.
 

Lara Fabian se întoarce la Chișinău cu un show special, prin care sărbătorește aniversarea sa de 50 de ani, alături de fanii săi. Alăturați-vă acestui eveniment unic, pentru a sărbători cariera unei artiste incomparabile, considerată a fi una dintre cele mai frumoase voci ale muzicii contemporane.

Evenimentul din Moldova face parte dintr-un turneu internațional grandios. În cadrul concertului vor fi prezentate celebrele compoziții clasice ale cântăreței în franceză, engleză și în alte limbi.

Cunoscută pentru prestația sa unică de hituri mondiale precum „Je suis malade”, „Caruso”, „Je t’aime”, „Adagio” și „I will love again”, Lara Fabian se consideră nu doar o cântăreață, ci o poetă de excepție deoarece ea însuși scrie textele pentru melodiile sale. Fanii ei spun: ”ea este femeia care cântă cel mai bine despre dragoste. Chiar și la repetiții în fața unei săli goale, Lara trăiește din nou fiecare melodie.”

Turneul ”50” va începe în America de Nord în septembrie 2019 și va include orașe importante precum Montreal, New York, Los Angeles, Chicago, San Francisco, Paris, Londra, Bruxelles, ș.a.

Bilete

Puteți procura bilete în casa Teatrului de Operă și Balet sau online.

Prețul variaiză de la 600 la 2600 lei, în dependență de amplasarea în sală.

Abonează-te

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram

© BisConcert 2018