Școala Vrăjitorilor
SPECTACOL

Frozen 2 (ru)

Spectacol | 5 ianuarie | 12:00 / 16:00 | Teatrul de Operă și Balet

Spectacol
2 ianuarie
12:00 / 16:00
Teatrul Național de Operă și Balet

Frozen 2 (ru)

Incredibila premiera mult asteptata de Anul Nou de la creatorii filmului animat „Frozen”!

Spectacol pentru întreaga familie, sub numele “Regatul de Gheață” după celebrul desen animat al companiei “Walt Disney”

Surorile Helga, Elsa și Anna, prieteni loiali Olaf, Sven își continuă călătoria prin țara fabuloasă și își așteaptă cu nerăbdare iubiții lor spectatori la spectacolul teatral de amploare „Frozen-2”!
        Eroii noștri vor fi nevoiți să intre în Pădurea fermecată, să fie martori la confruntarea îndelungată dintre popoarele Arendelle și Northulndra, să lupte cu monștri de piatră, cu spiritele pădurii, să afle secretul magic al surorilor și, să patrundă în peștera râului Akhtakhalan, care știe totul.
     Pe drumul către aventură, filosoful  Olaf și devotatul ren Sven au pregătit o serie de surprize care nu numai dezvăluie o poveste palpiantă, ci și insuflă dragoste pentru valorile familiei.
     67 de personaje pe o singură scenă, soluții tehnice noi, cartografiere 3D și efecte vizuale, coregrafie incendiară, costume strălucitoare, voci fermecătoare și actorie fascinantă – toate acestea vor duce spectatorii  în lumea magică a basmului Pădurii.
      O atmosferă magică va domni încă înainte de începerea povestei, în foaier, unde eroii spectacolului își vor întâlni spectatorii preferați lângă pomul de Anul Nou. Grăbește-te să întâlnești miracole! Ne vedem la premiera!!!
     Show-ul a fost creat de echipa de profesioniști a studioului „GreTaArt” și de absolvenții centrului de producție „Made in Odessa”.

Bilete

Puteți procura bilete în casa Teatrului de Operă și Balet sau online.

Prețul variaiză de la 150 la 350 lei, în dependență de amplasarea în sală.

Abonează-te

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram

© BisConcert 2018