trupa CATHARSIS

"CELENTANO Tribute Show"- pentru prima dată în Moldova

Concert | 17 Decembrie 2021 | Palatul Național ”Nicolae Sulac”

Concert
2021
Cramele Cricova

"CELENTANO Tribute Show"- pentru prima dată în Moldova

"CELENTANO Tribute Show" Pentru prima dată în Moldova

BisConcert și Moldova Concert  vă invită la cel mai popular ” Celentano Tribut Show” din intreaga lume !
Cele mai mari hituri și farmecul infinit al Italiei într-un mare concert!
Adriano Celentano mai mult de jumatate de secol este considerat cea mai strălucitoare stea din lumea show business-ului: Muzician, actor, cântăreț, regizor, compozitor, prezentator tv, etc. În Italia i-au pus porecla «Molleggiato» (pe arcuri) pentru modul său de mișcare pe scenă. Celentano este unul dintre cei mai de succes și influenți artiști din istoria muzicii italiene – în întreaga sa carieră a lansat 41 de albume cu un tiraj total de 150 de milioane de exemplare – de asemenea s-a filmat în peste patruzeci de filme.
În ciuda faptului că parodiile și încercările de a fi ca Adriano Celentano au fost multe doar un singur actor a putut face acest lucru la cel mai înalt nivel – Maurizio Schweizer.

Maurizio Schweizer – nu este doar asemănător fizic cu marele maestru dar deține și asemănarea izbitoare la nivel vocal. Maurizio Schweizer a devenit imitatorul desăvârșit al idolului său (fizic, voce, carismatic, prezentare scenică). Adriano Celentano fiind prezent la unul din concertele lui Sebastiani a zis privind la scenă “Am senzația că suntem doi – Adriano Celentano”.

Membrii grupului au reușit perfect să combine spectacolul și muzica. Ei au reușit să reînvie acea atmosferă care predomina la concertele celebrului artist Adriano Celentano.

Bilete

INFO: 069 81 51 51 
Puteți procura bilete în casa Teatrului de Operă și Balet sau online.
Prețul variaiză de la 400 la 1200 lei, în dependență de amplasarea în sală.

Număr limitat de locuri. Cu respectarea  tuturor normelor împotriva Covid-19

Abonează-te

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram

© BisConcert 2018