Bis-Concerteste o companie care se ocupă de organizarea a diverselor manifestații, de la început până la sfârșit. Compania a fost fondată în 1999 în Republica Moldova.  Bis-Concert urmează cele mai înalte criterii în organizarea diverselor manifestații, indiferent despre ce este vorba:  petrecere de firmă, concert sau festival în aer liber ...

Timp de 17 ani de activitate, ne-am afirmat în fața mai multor clienți de-ai noștri. Au avut loc mai multe concerte clasice, dar nu au fost trecute cu vederea și shaw-urile inovative.  Am stabilit contacte strânse nu numai cu starurile locale ale shaw-biz-ului, dar și cu mai multe staruri străine. Drept dovadă servesc multiplele concerte, care le-am petrecut cu sala plină.

Compania noastră dispune de o baza tehnică corespunzătoare.  În afară de lucrările de organizare, ne ocupăm de asemenea și de asigurarea tehnică a manifestațiilor.  Dispunem de o flotă considerabilă de echipament tehnic, necesar în desfășurarea petrecerilor, concertelor, festivalurilor etc.  Renovând permanent echipamentul, mergem în pas cu timpul și dispunem de tehnică de ultimă oră pentru sunet, lumină și scenă, care corespunde cerințelor mondiale.   

Este în puterile noastre să desfășurăm orice serbare, începând cu o petrecere simplă și finisând cu manifestații unde vor fi invitați staruri de importanță mondială.

 

Compania noastră oferă o gamă variată de servicii:

- organizarea concertelor comerciale;                  

- organizarea petrecerilor rezervate;                                           

- organizarea show-urilor distractive;                          

- asigurarea tehnică a manifestației;

- gestiunea completă a manifestației;

- toate tipurile de activitate publicitară etc.

 

Tehnica noastră a fost utilizată în desfășurarea a mai mult de 500 de manifestații, atât în țară cât și peste hotare.

 

Compania noastră dispune de o flotă extinsă de echipamente L-Acoustics și oficial face parte din rețeaua mondială a companiilor de închiriere L-Acoustics Rental Network.

În întreaga lume există doar 650 de astfel de companii care sunt certificate de către producător pentru a furniza servicii de închiriere a echipamentelor de sunet la cel mai înalt nivel profesional.